Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
poistotuote-A3
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
Barbecook Victor plancha-grilli
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: BC-PLA-3007
EAN: 5400269238858
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Barbecook Victor plancha-grilli

Etelä-Euroopasta lähtöisin olevat parilatyyppiset paistoalustat, eli planchat kasvattavat jatkuvasti suosiotaan. Plancha edustaa yksinkertaisuutta, mutta samalla se tarjoaa monipuolisia kokkausmahdollisuuksia: katkaravuista simpukoihin ja maukkaasta lihasta värikkäisiin kasviksiin - planchalla kaikki on mahdollista!

Väritykseltään mustassa Victor plancha-grillissä on tyylikäs ja kestävä muotoilu. Victor plancha-grilli toimii hyvin pöytägrillinä, mutta sen voi sijoittaa myös yhteensopivaan Victor-vaunuun. Victor plancha-grilli lämpenee nopeasti ja jäähtyy hallitusti, joten voit paremmin hallita ruokien kypsenemistä. Kahden kätevän säätönupin avulla lämpötilatilan säätäminen on vaivatonta.

Victor plancha-grillin käyttö
Victor plancha-grilli toimii kaasulla. Grillauksen aloittamiseen tarvitset sopivan kaasuletkun ja regulaattorin (kaasuletku ja regulaattori eivät sisälly grilliin). Käyttöoppaassa on ohjeet niiden liittämiseen plancha-grilliin. Tämän jälkeen grillaaminen voi alkaa!

Avaa ensin kaasupullon venttiili. Anna kaasun tasaantua noin kymmenen sekuntia ja käännä sitten toinen plancha-grillin säätönupeista maksimiasentoon. Käännä toinenkin säätönuppi maksimiasentoon. Anna sitten planchan lämmetä 10 minuuttia. Tämän jälkeen voit säätää sen haluttuun lämpötilaan säätönupeilla ja lisätä kypsennettävät ruuat Thermicore-paistolevylle. Sitten vain grillataan!

Victor plancha-grillin mukana toimitettava Plancha-parila (43 cm x 35 cm) on monipuolinen. Voit käyttää sitä Victor plancha-grillissä, liedellä, uunissa tai jopa kaasugrillissä. Plancha-parilassa valmistat herkulliset ruuat noin kahdeksalle hengelle. Thermicore-tekniikka takaa lämmön tasaisen jakautumisen parilassa, minkä ansiosta sen lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa. Lisäksi plancha-parilassa on tarttumaton pinta, joten ruuat eivät juutu parilaan tai repeile, kun niitä käännetään.

Grillijuhlien jälkeen plancha-parila on tärkeää puhdistaa huolellisesti ennen säilytystä. Se on helppoa: irrota parila Victor plancha-grillistä ja puhdista se pehmeällä, kostealla sienellä tai pese se astianpesukoneessa. Varmista, että parila on kuiva ennen säilytystä ja suojaa se mielellään kankaalla tai muulla suojalla.

Tarkista kaasuletkun kunto säännöllisin väliajoin. Kaasuletkujen käyttöikä on yleensä noin 5-10 vuotta.

-Plancha-parilaa voi käyttää millä tahansa liedellä, uunissa ja kaasugrillissä
-Parilassa on tarttumaton pinta (maks. 270 °C).
-Energiaa säästävä helppo lämmitysjärjestelmä

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 235 mm
Leveys: 390 mm
Syvyys / pituus: 500 mm
Paino (netto): 8 kg
Paino (brutto): 13 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 235 mm
Leveys: 490 mm
Syvyys / pituus: 565 mm