Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kastikekasari 16 cm IC Nordic
Kastikekasari 16 cm IC Nordic
Kastikekasari 16 cm IC Nordic
Kastikekasari 16 cm IC Nordic
Kastikekasari 16 cm IC Nordic
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: BGIC-1054
EAN: 6941349527039
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kastikekasari 16 cm IC Nordic

Nordic-kastikekasari hurmaa sulavalla muodollaan ja keveydellään. Sen alumiinirunko lämpenee käden käänteessä ja tasaisen lämmönjohtumisen ansiosta kastikkeet ja muut pienet purtavat valmistuvat helposti ja pohjaan palamatta. Kasari on käsitelty titaanivahvisteisella ja tarttumattomalla pinnoitteella ja pinnoite jatkuu myös ulkopuolelle tehden kasarin puhtaansa pidosta entistäkin helpompaa. Pienikokoisen kasarin käytettävyyttä parantaa myös laidasta laitaan ulottuva täysinduktiopohja, joka varmistaa induktiolieden moitteettoman toiminnan kaikilla liesityypeillä. Tätä kaunistusta on vaikea ohittaa, kun haet kasaria pieneen tarpeeseen!

Lisätiedot

Hoito-ohje: Ennen käyttöönottoa, pese pannu astiapesuaineella ja lämpimällä vedellä. Käyttö liedellä: IC Nordic-sarjan paistoastioiden induktiopohja toimii kaikilla liesityypeillä. Aseta paistoastia aina lämmönlähteen keskelle. Varmista, että paistoastian pohjan koko on lähellä käyttämäsi keittolevyn kokoa ja että niin paistoastian pohja kuin lieden keittotaso ovat molemmat puhtaita, muuten saatat naarmuttaa keittotasoa. Aloita paistoastian lämmitys lieden keskiteholla ja säädä tarpeen mukaan. Varoitus: älä missään tapauksessa ylikuumenna pannua tyhjänä - ylikuumentaminen vahingoittaa pinnoitetta. Astian ylikuumentumisen voi havaita pinnoitteen tai astian ulkopinnan värimuutoksista, eikä takuu korvaa ylikuumentamisesta johtuvia vaurioita. Hoito: Pese paistoastia huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. IC Nordic -paistoastia kestää tarvittaessa konepesun, mutta suosittelemme aina käsinpesua. Astianpesukoneessa peseminen ja naarmuttavien työvälineiden käyttäminen lyhentää pinnoitteen käyttöikää.
Takuu: 10 v
Takuun lisäselvitys: Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei kulumista normaalissa käytössä tai virheellisestä käytöstä johtuvaa huonontumista.
Materiaali: Taottu alumiinirunko. Kahva ruostumaton teräs.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 105 mm
Leveys: 165 mm
Syvyys / pituus: 330 mm
Paino (netto): 0,56 kg
Paino (brutto): 0,58 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 105 mm
Leveys: 170 mm
Syvyys / pituus: 340 mm
Jakelupakkaus
Korkeus: 205 mm
Leveys: 365 mm
Syvyys / pituus: 490 mm
Paino (brutto): 6,4 kg