Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: BGIC-1056
EAN: 6941349527077
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Paistokasari 28 cm+kansi IC Nordic

Nordic-paistokasari vetää sisälleen isommankin perheen tai juhlaseurueen tarjoilut. Korkeat laidat vähentävät lisäksi roiskeita ja lyhentävät keittiön siivoukseen käytettävää aikaa, kun kasaria käytetään paistinpannun tavoin. Laitojen kaltevuus on mitoitettu käytettävyyttä ajatellen: paistinlastalla on helppo päästä paistettavien ruoka-ainesten alle. Alumiinista valmistettu runko on kevyt käsitellä ja lämpenee nopeasti sekä tasaisesti. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut korvat vievät vain vähän pöytä- ja kaappitilaa ja pysyvät viileänä pitkänkin haudutuksen aikana. Paistokasarin viimeistelevät karkaistusta lasista valmistettu kansi, titaanilla vahvistettu tarttumaton ja pitkäikäinen marmoripinnoite sekä energiatehokas laidasta laitaan ulottuva täysinduktiopohja, joka soveltuu kaikille liesityypeille. Paistokasari on pinnoitettu myös ulkopuolelta, minkä ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja kauniina myös paraatipuolelta. Tätä parempaa ratkaisua saa hakea, kun tavoitteenasi on valmistaa isompia määriä kerralla!

Lisätiedot

Hoito-ohje: Ennen käyttöönottoa, pese pannu astiapesuaineella ja lämpimällä vedellä. Käyttö liedellä: IC Nordic-sarjan paistoastioiden induktiopohja toimii kaikilla liesityypeillä. Aseta paistoastia aina lämmönlähteen keskelle. Varmista, että paistoastian pohjan koko on lähellä käyttämäsi keittolevyn kokoa ja että niin paistoastian pohja kuin lieden keittotaso ovat molemmat puhtaita, muuten saatat naarmuttaa keittotasoa. Aloita paistoastian lämmitys lieden keskiteholla ja säädä tarpeen mukaan. Varoitus: älä missään tapauksessa ylikuumenna pannua tyhjänä - ylikuumentaminen vahingoittaa pinnoitetta. Astian ylikuumentumisen voi havaita pinnoitteen tai astian ulkopinnan värimuutoksista, eikä takuu korvaa ylikuumentamisesta johtuvia vaurioita. Hoito: Pese paistoastia huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen. IC Nordic -paistoastia kestää tarvittaessa konepesun, mutta suosittelemme aina käsinpesua. Astianpesukoneessa peseminen ja naarmuttavien työvälineiden käyttäminen lyhentää pinnoitteen käyttöikää.
Takuu: 10 v
Takuun lisäselvitys: Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei kulumista normaalissa käytössä tai virheellisestä käytöstä johtuvaa huonontumista.
Materiaali: Taottu alumiinirunko. Kahvat ruostumatonta terästä. Kansi lasia.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 120 mm
Leveys: 285 mm
Paino (netto): 1,98 kg
Paino (brutto): 2,05 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 100 mm
Leveys: 295 mm
Syvyys: 330 mm
Jakelupakkaus
Korkeus: 330 mm
Leveys: 350 mm
Syvyys: 350 mm
Paino (brutto): 15,1 kg