Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Everyday hiiliteräswok 31 cm
Everyday hiiliteräswok 31 cm
Everyday hiiliteräswok 31 cm
Everyday hiiliteräswok 31 cm
Everyday hiiliteräswok 31 cm
Everyday hiiliteräswok 31 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: KH131003
EAN: 5011268879005
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Everyday hiiliteräswok 31 cm

Pinnoittamaton wok soveltuu kovaan käyttöön ja kestää todella hyvin kuumuutta. 100 % hiiliteräksestä valmistettu wok-pannu palvelee sinua pitkään, sillä siinä ei ole lainkaan pinnoitetta, joka voisi kulua pois. Perinteiseen pinnoittamattomaan wokkipannuun muodostuu käytössä luonnollinen tarttumaton pinta. Soveltuu kaikille liesityypeille paitsi induktiolle. Rajoitettu takuu 1 vuosi. Pakkaus: pahvikääre.

Uusi hiiliteräwok otetaan käyttöön kuuraamalla sen pinta puhtaaksi suojalakasta karhunkielen ja kuuman veden avulla. Upota pannu kuumaan veteen muutamaksi minuutiksi ja hankaa tämän jälkeen pehmennyt nahkea pinnoite pois karhunkielen avulla. Muista puhdistaa myös pannun pohja ulkopuolelta. Wokkipannu pestään tämän jälkeen kuumalla vedellä ja käsitiskiaineella. Hiiliteräswokkiin tehdään tarttumaton pinta ruokaöljykäsittelyllä: hiero hyvin kuumennusta kestävää ruokaöljyä koko pannun sisäpinnalle ja kuumenna hitaasti kunnes öljy alkaa savuta. Anna jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen öljy pois talouspaperilla. Toista käsittely 2-3 kertaa, kunnes pannu tummuu. Pinta tummuu edelleen käytössä, ja Kiinassa onkin sanonta: "Mitä tummempi wokki, sen parempi kokki."

Hiiliteräswokeissa ei kannata säilyttää ruokaa eikä niitä saa liottaa pesualtaassa, koska ne saattavat ruostua. Jos ruostetta ilmestyy pannun pinnalle, sen voi poistaa karkealla sienellä tai teräsvillalla. Pinnoittamattomat wokit pestään käsin miedolla astianpesuaineella ja ne on hyvä säilyttää rasvattuna ruostumisen estämiseksi.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Pesu käsin, ei kestä konepesua.
Takuu: 1 v
Takuun lisäselvitys: Rajoitettu takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, ei normaalia kulumista.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 90 mm
Leveys: 310 mm
Syvyys: 510 mm
Paino (netto): 1,067 kg
Paino (brutto): 1,097 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 90 mm
Leveys: 310 mm
Syvyys: 510 mm
Paino (netto): 1,097 kg
Jakelupakkaus
Korkeus: 160 mm
Leveys: 320 mm
Syvyys: 490 mm
Tilavuus: 0,02509 m3
Paino (netto): 6,402 kg
Paino (brutto): 8 kg