Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.
Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.
Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.
Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.
Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 0620609PUN
EAN: 8420460002611
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Leivosvuoka madeleines 9 kpl pun.

Leivosvuoka madeleines 9 kpl soveltuu hyvin pikkuleipien ja suolapalojen tekoon. Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +220°C:een. Leipominen Lékué-silikonivuoalla on helppoa, sillä sitä ei tarvitse erikseen voidella tai korppujauhottaa, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta (poikkeukset ensimmäisellä kerralla käytettäessä, rasvatonta taikinaa leivottaessa ja koneellisen astiapesun jälkeen). Yhden madeleine-kupin mitta n. 70x47x17 mm, tilavuus n. 40 ml.

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista – erityisesti leivontatuotteista – jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

- Väri: punainen
- Materiaali: 100% platinasilikoni
- Lämmönkesto -60°C:sta +220°C:een
- Yhden madeleine-kupin mitta n. 70x47x17 mm, tilavuus n. 40 ml
- Kestää konepesun

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 300 mm
Leveys: 175 mm
Syvyys / pituus: 20 mm
Paino (netto): 0,09 kg
Paino (brutto): 0,18 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 350 mm
Leveys: 175 mm
Syvyys / pituus: 25 mm