Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 2412324
EAN: 8420460199663
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Voileipäkakkuvuoka, irtopohjalla

Irtopohjavoileipäkakkuvuoka toimii samalla periaatteella kuin pyöreä irtopohjakakkuvuokakin; silikonilaitoihin ei taikina tartu kiinni, eikä kypsä kakku repeä vuokaa avattaessa. Kakkua voi leikata tasaisen keraamisen aluslevyn päällä ja tarvittaessa kakun voi nostaa alustoineen suuremmalle tarjoilulautaselle - kakkua ei siis milloinkaan tarvitse nostaa pois pohjan päältä. Alusta sovitetaan laidassa kulkevaan uraan ja laidat suljetaan tukevasti klipsillä. Suorakulmaisen mallinsa ansiosta tämä irtopohjakakkuvuoka sopii erityisen hyvin perinteisten voileipäkakkujen tekoon. Vuoan tilavuus 2400 ml, muut mitat 250x100x60 mm (pituus, leveys, korkeus). Silikonilaidan väri punainen, aluslautasen väri valkoinen. Kaikki osat ovat konepesun kestäviä.

Vuoka voidaan laittaa niin uuniin kuin pakkaseen, lämpötiloja se kestää -60°C:sta +220°C:een. Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 76 mm
Leveys: 144 mm
Syvyys: 267 mm
Paino (netto): 0,6438 kg
Paino (brutto): 0,7935 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 325 mm
Leveys: 10 mm
Syvyys: 130 mm