Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
tilaustuote
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
Kauha silikonireunalla
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 0207012V28U220
EAN: 8420460016847
Varastosaldo: Tilaustuote, huomioi arvioitu toimitusaika
Tilaustuote:
Toimitusaika: 3-4 viikkoa

Kauha silikonireunalla

Lékuén kaunis kauha soveltuu mainiosti keittojen ja kastikkeiden valmistukseen ja ruuan tarjoiluun. Kauhassa on pehmeä silikonireuna, joka muotoilee kattilan reunoja, helpottaen ruuan kaavintaa. Silikonireuna suojelee myös paisti- ja keittoastioita naarmuuntumiselta.

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 225 mm
Leveys: 48 mm
Syvyys / pituus: 95 mm
Paino (netto): 0,01 kg
Paino (brutto): 0,088 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 341 mm
Leveys: 71 mm
Syvyys / pituus: 103 mm