Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
tilaustuote
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
Pihdit silikonireunalla
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 0207014V28U220
EAN: 8420460016861
Varastosaldo: Tilaustuote, huomioi arvioitu toimitusaika
Tilaustuote:
Toimitusaika: 3-4 viikkoa

Pihdit silikonireunalla

Lékuén silikonireunaiset pihdit ovat täydelliset paistamiseen ja ruuan tarjoiluun. Pehmeät silikonikärjet helpottavat ruuan ottamista paistinastiasta ja antavat hyvän pidon ilman ruoan lipsumista pihdeistä. Silikonireuna suojelee myös paisti- ja keittoastioita naarmuuntumiselta.

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 289 mm
Leveys: 52 mm
Syvyys / pituus: 79 mm
Paino (netto): 0,01 kg
Paino (brutto): 0,103 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 341 mm
Leveys: 71 mm
Syvyys / pituus: 103 mm