Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
tilaustuote
Wok-lasta
Wok-lasta
Wok-lasta
Wok-lasta
Wok-lasta
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 0207015V28U220
EAN: 8420460017721
Varastosaldo: Tilaustuote, huomioi arvioitu toimitusaika
Tilaustuote:
Toimitusaika: 3-4 viikkoa

Wok-lasta

Lékuén silikonireunaiset pihdit ovat täydelliset paistamiseen ja ruuan tarjoiluun. Pehmeät silikonikärjet helpottavat ruuan ottamista paistinastiasta ja antavat hyvän pidon ilman ruoan lipsumista pihdeistä. Silikonireuna suojelee myös paisti- ja keittoastioita naarmuuntumiselta.

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 314 mm
Leveys: 48 mm
Syvyys / pituus: 97 mm
Paino (netto): 0,107 kg
Paino (brutto): 0,112 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 314 mm
Leveys: 48 mm
Syvyys / pituus: 97 mm