Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kiinalainen kokkiveitsi 18 cm
Kiinalainen kokkiveitsi 18 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.4063.18
EAN: 7611160028792
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kiinalainen kokkiveitsi 18 cm

Kiinalaistyylisen kokkiveitsen tunnistaa korkeasta, suorakaiteen muotoisesta terästä. Terä on ohut ja terävä, kuten missä tahansa Victorinox-kokkiveitsessä. Veitsi sopii monenlaiseen käyttöön aina yrttien hienontamisesta kookkaiden kalojen käsittelyyn. Leveällä lappeella taas esimerkiksi valkosipulien murskaaminen käy käden käänteessä ja sen avulla pilkotut raaka-aineet on myös kätevä siirtää leikkuulaudalta pannulle.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä.

- Terän pituus: 18 cm
- Terän korkeus: 7,9 cm
- Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Fibrox

Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 22 mm
Leveys: 80 mm
Syvyys / pituus: 307 mm
Paino (netto): 0,273 kg
Paino (brutto): 0,273 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 22 mm
Leveys: 80 mm
Syvyys / pituus: 307 mm