Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 15 cm
Kokkiveitsi 15 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.8003.15B
EAN: 7611160019790
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Kokkiveitsi 15 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä pienikokoinen veitsi sopii tarkkaankin työhön ja kotikeittiössä terän pituus riittää jo hyvin monenlaisiin askareisiin.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Mattapintaisesta kahvasta saa pitävän ja mukavan otteen jopa märillä käsillä.

- Terän pituus 15 cm
- Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Classic
- Blister-pakkaus

Victorinox Swiss Classic -veitsisarjan suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki keittiön pilkkomistarpeet ja sarjasta löytyykin väline lähes kaikkeen, oli kyseessä sitten raaka-aineiden hienontaminen, siivutus tai kuoriminen. Sarjan veitset ovat kevyitä, konepesun kestäviä ja 100% Sveitsissä valmistettuja.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 18 mm
Leveys: 18 mm
Paino (netto): 0,094 kg
Paino (brutto): 0,102 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 18 mm
Leveys: 18 mm