Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 19 cm sahalaita
Kokkiveitsi 19 cm sahalaita
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.2030.19
EAN: 7611160501400
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kokkiveitsi 19 cm sahalaita

Keskikokoinen sahalaitaisella terällä varustettu kokkiveitsi sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaatin ja muiden mehevien hedelmien tai vihannesten käsittelyyn. Sahalaitaisen terän ansiosta se sopii hyvin myös leipäveitseksi.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.

Prosessoidusta vaahterasta valmistettu kahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä. Prosessoitu vaahtera tuotetaan ympäristöystävällisellä, patentoidulla menetelmällä. Prosessissa puun solurakenne muuttuu pysyvästi, mikä parantaa materiaalin ominaisuuksia ja antaa sille syvän, kauniin sävyn. Lopputuloksena on äärimmäisen luja ja pitkäikäinen kahva, joka ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja. Prosessoidun vaahteran etu on myös helppohoitoisuus: kahvaa ei tarvitse öljytä tai kyllästää, vaan tavanomainen puhtaanapito riittää. Älä laita puukahvaista veistä astianpesukoneeseen, vaan pese se käsin ja kuivaa sen jälkeen puhtaaseen astiapyyhkeeseen.

- Terän pituus: 19 cm
- Materiaali: prosessoitu vaahtera, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Wood

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 13 mm
Leveys: 37 mm
Syvyys / pituus: 310 mm
Paino (netto): 0,086 kg
Paino (brutto): 0,094 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 380 mm
Leveys: 60 mm
Syvyys / pituus: 13 mm