Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 21 cm
Kokkiveitsi 21 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.8451.21
EAN: 7611160045645
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Kokkiveitsi 21 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä suhteellisen leveäteräinen, keskikokoinen kokkiveitsi sopii monenlaiseen pilkkomiseen, koska terän pituus riittää kookkaampienkin raaka-aineiden käsittelyyn.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Oranssi Swibo-kahva on turvallinen ja valmistettu kestävästä polyamidista.

- Terän pituus: 21 cm
- Materiaali: PA, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swibo
- Veitsen voi pestä pesukoneessa
- Valmistettu Sveitsissä

Turvallisuus on ollut etusijalla Swibo-veitsisarjaa suunniteltaessa. Kirkkaanväristen kahvojen ansiosta veitset eivät jää huomaamatta kiireisessäkään ammattikeittiössä. Turvallisuutta lisää osaltaan myös kahvan muoto, joka levenee terää lähestyttäessä.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 29 mm
Leveys: 29 mm
Syvyys / pituus: 354 mm
Paino (netto): 0,225 kg
Paino (brutto): 0,2553 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 29 mm
Leveys: 29 mm
Syvyys / pituus: 354 mm