Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 22 cm
Kokkiveitsi 22 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.2003.22
EAN: 7611160501318
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kokkiveitsi 22 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä suhteellisen leveäteräinen, keskikokoinen kokkiveitsi sopii monenlaiseen pilkkomiseen, koska terän pituus riittää kookkaampienkin raaka-aineiden käsittelyyn.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä.

- Terän pituus: 22 cm
- Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Fibrox

Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 20 mm
Leveys: 50 mm
Syvyys / pituus: 350 mm
Paino (netto): 0,14 kg
Paino (brutto): 0,164 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 450 mm
Leveys: 75 mm
Syvyys / pituus: 20 mm