Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 25 cm
Kokkiveitsi 25 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.2000.25
EAN: 7611160501264
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kokkiveitsi 25 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline. Tämä suhteellisen leveäteräinen, suurikokoinen kokkiveitsi ei jätä pulaan, vaikka leikkuulaudalla odottaisi vesimeloni, lanttu tai jokin muu kookas raaka-aine.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.

Prosessoidusta vaahterasta valmistettu kahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä. Prosessoitu vaahtera tuotetaan ympäristöystävällisellä, patentoidulla menetelmällä. Prosessissa puun solurakenne muuttuu pysyvästi, mikä parantaa materiaalin ominaisuuksia ja antaa sille syvän, kauniin sävyn. Lopputuloksena on äärimmäisen luja ja pitkäikäinen kahva, joka ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja. Prosessoidun vaahteran etu on myös helppohoitoisuus: kahvaa ei tarvitse öljytä tai kyllästää, vaan tavanomainen puhtaanapito riittää. Älä laita puukahvaista veistä astianpesukoneeseen, vaan pese se käsin ja kuivaa sen jälkeen puhtaaseen astiapyyhkeeseen.

- Terän pituus: 25 cm
- Materiaali: prosessoitu vaahtera, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Wood

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 20 mm
Leveys: 56 mm
Syvyys / pituus: 383 mm
Paino (netto): 0,2 kg
Paino (brutto): 0,211 kg