Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 28 cm
Kokkiveitsi 28 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.2000.28
EAN: 7611160501271
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Kokkiveitsi 28 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä suurikokoinen veitsi on erityisesti ammattilaisten suosima, koska pitkä terä mahdollistaa suurtenkin raaka-ainemäärien käsittelyn joutuisasti.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Niitattu palisanterikahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä.

- Terän pituus: 28 cm
- Materiaali: ruusupuu, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Rosewood

Lisätiedot

Hoito-ohje: Älä laita puukahvaista veistä astianpesukoneeseen. Kahva on aitoa luonnonpuuta, joten se tulee pitää kuivana ja puhtaana. Kastunut kahva kannattaa kuivata mahdollisimman nopeasti. Älä säilytä veistä suljetussa tilassa, vaan paikassa, jossa ilma pääsee kiertämään kahvan ympärillä (esim. veitsimagneetissa tai -tukissa). Puukahva haalistuu ajan myötä myös käsin pestäessä. Paras tapa huolehtia kahvan väristä on säännöllinen öljyäminen, mikä ehkäisee myös puun halkeilua.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,225 kg
Paino (brutto): 0,262 kg