Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kokkiveitsi 28 cm
Kokkiveitsi 28 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.2003.28
EAN: 7611160501332
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kokkiveitsi 28 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Tämä suurikokoinen veitsi on erityisesti ammattilaisten suosima, koska pitkä terä mahdollistaa suurtenkin raaka-ainemäärien käsittelyn joutuisasti.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Hygieeninen Fibrox-kahva on muotoiltu ammattikäytön ergonomiavaatimukset huomioiden ja luistamattomana siitä saa turvallisen, pitävän otteen jopa märillä käsillä.

- Terän pituus: 28 cm
- Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Fibrox

Victorinox Fibrox on ammattikäyttöön suunniteltu veitsisarja, ja siten erinomainen valinta myös korkeaa laatua arvostavan kotikokin keittiöön.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 20 mm
Leveys: 59 mm
Syvyys / pituus: 416 mm
Paino (netto): 0,242 kg
Paino (brutto): 0,269 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 20 mm
Leveys: 60 mm
Syvyys / pituus: 416 mm