Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Santoku 17 cm
Santoku 17 cm
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.8503.17B
EAN: 7611160019820
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Santoku 17 cm

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline ja jokaisen keittiön yleisveitsi. Santoku on japanilaistyylinen kokkiveitsi, jolle on ominaista leveä terä ja vain hieman kaareutuva leikkuusärmä. Hamarapuolen kärkiosa puolestaan kaartuu jyrkästi alaspäin. Santoku on monikäyttöisyydessään vailla vertaa ja siten erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Esimerkiksi raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu santokulla joutuisasti.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Lopputuloksena on kestävä veitsi, joka pysyy pitkään terävänä teroitusten välillä. Mattapintaisesta kahvasta saa pitävän ja mukavan otteen jopa märillä käsillä.

- Terän pituus 17 cm
- Materiaali: TPE, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Classic
- Blister-pakkaus

Victorinox Swiss Classic -veitsisarjan suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki keittiön pilkkomistarpeet ja sarjasta löytyykin väline lähes kaikkeen ? oli kyseessä sitten raaka-aineiden hienontaminen, siivutus tai kuoriminen. Sarjan veitset ovat kevyitä, konepesun kestäviä ja 100% Sveitsissä valmistettuja.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 18 mm
Leveys: 18 mm
Syvyys / pituus: 376 mm
Paino (netto): 0,108 kg
Paino (brutto): 0,1417 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 18 mm
Leveys: 18 mm
Syvyys / pituus: 376 mm