Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Kuorimaveitsi 10 cm suora+saha vih.
Kuorimaveitsi 10 cm suora+saha vih.
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.7796.L4B
EAN: 7611160050519
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Kuorimaveitsi 10 cm suora+saha vih.

Kuorimaveitsi on ehdoton valinta tarkkuutta vaativaan työskentelyyn. Tämä setti sisältää kaksi teräväkärkistä kuorimaveistä: yhden suorateräisen ja yhden sahalaitaisen.

Suorateräisellä veitsellä poistat paprikasta siemenet ja lohkot omenat tai perunat käden käänteessä. Sahalaitainen veitsi puolestaan sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaatin ja muiden mehevien raaka-aineiden käsittelyyn. Ergonomisesti muotoiltu kahva on miellyttävä kädessä.

- Terän pituus: 10 cm
- Materiaali: PP, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Classic

Victorinox Swiss Classic -sarjan suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki keittiön pilkkomistarpeet. Sarjasta löytyykin väline lähes jokaiseen askareeseen, oli kyseessä sitten raaka-aineiden hienontaminen, siivutus tai kuoriminen. Sarjan veitset ovat kevyitä, konepesun kestäviä ja 100% Sveitsissä valmistettuja.

Lisätiedot

Hoito-ohje: Jotta veitsesi säilyisi parhaassa mahdollisessa kunnossa pidempään, suosittelemme käsinpesua. Jos kuitenkin haluat laittaa veitsesi astianpesukoneeseen, varmistathan, että terä ei joudu kosketuksiin muiden metallisten keittiövälineiden kanssa.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 12 mm
Leveys: 20 mm
Syvyys / pituus: 174 mm
Paino (netto): 0,043 kg
Paino (brutto): 0,066 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 273 mm
Leveys: 75 mm
Syvyys / pituus: 12 mm