Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Filetti 18 cm joustava
Filetti 18 cm joustava
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 5.3700.18
EAN: 7611160502094
Varastosaldo: Ei varastossa, selvitämme saatavuuden pyydettäessä

Filetti 18 cm joustava

Joustavalla ja melko kapealla terällä varustettu fileointiveitsi sopii täydellisesti kalan fileointiin, mutta myös esimerkiksi kalvojen ja rasvan poistamiseen lihasta.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.

Prosessoidusta vaahterasta valmistettu kahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä. Prosessoitu vaahtera tuotetaan ympäristöystävällisellä, patentoidulla menetelmällä. Prosessissa puun solurakenne muuttuu pysyvästi, mikä parantaa materiaalin ominaisuuksia ja antaa sille syvän, kauniin sävyn. Lopputuloksena on äärimmäisen luja ja pitkäikäinen kahva, joka ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja. Prosessoidun vaahteran etu on myös helppohoitoisuus: kahvaa ei tarvitse öljytä tai kyllästää, vaan tavanomainen puhtaanapito riittää. Älä laita puukahvaista veistä astianpesukoneeseen, vaan pese se käsin ja kuivaa sen jälkeen puhtaaseen astiapyyhkeeseen.

- Terän pituus: 18 cm
- Materiaali: prosessoitu vaahtera, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Wood

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 20 mm
Leveys: 30 mm
Paino (netto): 0,113 kg
Paino (brutto): 0,069 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 18 mm
Leveys: 30 mm