Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.

Mastermark Brands Oy - merkkien talo

Mastermark Brands Oy - korkealaatuisten kuluttaja- ja viranomaistuotteiden erikoisosaaja

Mastermark Brands Oy on kulutustavaroiden maahantuonti- ja markkinointiyhtiö, joka tuntee tuotteensa ja tarjoaa suomalaisille vähittäiskauppiaille menestyskonseptit yli 30 vuoden kokemuksella.

Olemme pyrkineet kokoamaan sivuillemme mahdollisimman paljon tietoa tuotemerkeistämme. Syventyessäsi tuotteidemme maailmaan huomaat varmasti saman kuin mekin: tuotteissa on eroa. Victorinoxin taskuveitsien laatua ei yksikään toinen valmistaja ole vielä ylittänyt, Lékué toi silikonin suomalaiseen keittiöön, Swiss Diamond haastaa perinteiset pannuvalmistajat uudelle kestävyyden tasolle ja viranomaismerkki ASP on suosionsa vuoksi kääntynyt yleissanaksi, jolla viitataan kaikkiin teleskooppipamppuihin.

Mastermark Oy - liikelahjan ammattilainen

Mastermark Oy erikoistunut yritysten liikelahjoihin. Liikelahja on väline asiakassuhteen hoitamiseen, myynnin edistämiseen, brandin rakentamiseen sekä tärkeiden sidosryhmien huomioimiseen ja palkitsemiseen. Liikelahja onkin yksi tehokkaimmista markkinoinnin keinoista: jos asiakkaasi käyttää antamaasi laadukasta lahjaa päivittäin, pysyt varmasti aina asiakkaan mielessä! Mastermarkilta voit tilata tuotteet omalla logollasi helposti: suuren varastovalikoiman ansiosta yksittäisen tuotteen toimitus omalla toteutuksellasi onnistuu muutamassa päivässä. Muita palvelumuotoja ovat asiakkaalle räätälöity keskitetty kokonaisratkaisu, joka palvelee erityisen tehokkaasti monikansallisia ja useita toimipisteistä käsittäviä yrityksiä sekä asiakkaalle räätälöity tuotesuunnittelu. Tutustu Mastermarkin liikelahjakonseptiin osoitteessa www.mastermark.fi