Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Tuotemerkin esittely   

LIND DNA

Vuonna 2013 perustettu LIND DNA on tanskalainen design yritys, jonka tavoitteena on inspiroida ihmisiä yksinkertaisilla ja merkityksellisillä kodin designtuotteilla, ja herättää ajattelemaan sisustussuunnittelua kestävästä näkökulmasta.

Tanskassa valmistetut ja suunnitellut LIND DNA pöytätabletit ja lasinaluset tehdään OEKE-TEX® sertifioidusta kierrätysnahasta. Kierrätysnahkaiset tabletit on valmistettu ylellisestä ja luontoystävällisestä kasvisparkitusta nahasta, jota kerätään huonekalu- ja muotiteollisuuden ylijäämästä. Laadukkaat ja erittäin kestävät tabletit ovat vettähylkiviä ja helppo pitää puhtaana. Nahkatabletit koostuvat 80 % kierrätysnahasta ja 20 % luonnonkumista. LIND DNA pöytätableteilla on elinikäinen takuu.

LIND DNA on tunnettu myös upeista kynttilänjaloista. Silhouette kynttilänjalat ovat tanskalaisen käsityön upea taidonnäyte. Eleettömän tyylikkäät ja linjakkaat muodot toistuvat Silhouetten designissa korostaen yksinkertaisuuden kauneutta. Tanskassa valmistetut kynttilänjalat ovat umpiterästä ja päällystetty 24K kullalla, kromilla tai mustalla jauhemaalilla. Tunnustusta saaneissa Silhouette kynttilänjaloissa yhdistyy moderni design, upea käsityötaito sekä laadukkaat materiaalit kauniiksi ajattomaksi kokonaisuudeksi.

LIND DNA
Listanäkymä Ruudukkonäkymä