Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
Tuotemerkin esittely   

VICTORINOX

Oikeat työvälineet tekevät kaikesta mukavampaa, etenkin keittiössä. Siksi Victorinox sitoutuu valmistamaan huipputeräviä ja ergonomisia veitsiä sekä koti- että ammattikeittiöön. Käytät veitsiä sitten kotonasi tai viiden tähden ravintolassa olet aito ammattilainen jokaisella leikkausliikkeellä.

Perinteet ja innovaatio nähdään helposti keskenään ristiriidassa. Victorinoxilla innovaatio taas on aina ollut osa yrityksen perinnettä. Ensimmäinen Sveitsin armeijan linkkuveitsen valmistuksesta asti innovaatio ja sveitsiläisyys ovat tärkeä osa Victorinoxia.

Vuonna 1884 Karl Elsener avasi veitsipajansa Ibach-Schwyziin. Siihen aikaan Sveitsi oli vielä yksi Euroopan köyhimmistä maista. Varhaisina vuosinaan Karl Elsener taisteli alueensa köyhyyttä vastaan luomalla työpaikkoja ja kannustamalla ihmisiä jäämään maahan. Victorinoxin veitsien valmistusmaa on ja tulee aina olemaan Sveitsi.

Victorinox on edelleen perheyritys, vaikka se onkin Euroopan alueen suurin veitsivalmistaja. Suuri osa yrityksen osakkeista on Elsenerin perheen omistuksessa ja loput kuuluvat Victorinoxin voittoa tavoittelemattomalle järjestölle ja voitot jaetaan hyväntekeväisyyteen.


Victorinox-taskutyökaluihin voit tutustua tästä linkistä.

Victorinox Travel Gear -tuotteisiin voit tutustua tästä linkistä.


VICTORINOX
Listanäkymä Ruudukkonäkymä