Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Tuotemerkin esittely   

LÉKUÉ

Lékué-tuotteissa yhdistyvät helppous, ilo ja innovatiivisuus!

Lékuén tuotteilla terveellinen ruoanlaitto on nopeaa ja helppoa. Vihannekset kypsyvät klassikon maineen saaneessa höyrykääreessä, munakas Omelettessa ja aidot, kotitekoiset popcornit valmistuvat Lékuén PopCorn -astiassa.

Lékuén leivontatuotteet rohkaisevat luovuuteen. Irtopohjavuoat ja Decopen- ja Decomax -koristelupursottimet ovat säilyttäneet suosionsa kautta vuosien.

Food Preservation -tuotesarja sisältää nerokkaita ratkaisuja kertakäyttömuovin korvaamiseen pestävillä ja uudelleenkäytettävillä tuotteilla.

Terveellisen (mutta nautinnollisen) ruokavalion, sekä kestävän kehityksen edistäminen on Lékuén liiketoiminnan ja tuotekehityksen ydin. Lékuén manifesti onkin seuraava:

Me Lékuélla haluamme

• luoda onnellisuutta helpon ruoanlaiton ja maukkaiden ruokien kautta

• kannustaa uteliaisuuteen uudenlaisia ruokailutottumuksia kohtaan

• yksinkertaistaa ja helpottaa terveellisten ruokien valmistusta

• kannustaa ihmisiä terveellisempiin elämäntapoihin

• luottaa optimistiseen ja innostavaan elämänasenteeseen

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

LÉKUÉ
Listanäkymä Ruudukkonäkymä