Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun
Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun
Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun
Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun
Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: PC42626R
EAN: 7640119213699
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Valurautaparilapannu 26 x 26 cm pun

Swiss Diamond valurautapannu on helppohoitoinen, lämpiää tehokkaasti ja säilyttää lämmön pitkään. Kiiltävä, korkealaatuinen emalipinnoite on valmistettu Euroopassa, ja se on erittäin kestävä naarmuja, lohkeamia ja lämpötilan vaihteluja vastaan. Pinnoitteessa ei ole PTFE: tä tai PFOA:ta. Emalipinnoitteella on luontaisesti non-stick -ominaisuuksia, joten astia on helppo puhdistaa.

Swiss Diamond valurautapannu sopii kaikille lämmönlähteille (kaasu, sähkö, induktio jne.) ja se kestää lämpöä uunissa 220°C:een saakka. Käytä aina uunikintaita käsiesi suojana, kun käsittelet kuumaa pannua. Valurautapannua voi käyttää lämpimien ruokien lämmittämiseen tai kylmien ruokien viilentämiseen, sillä valurautainen runko varaa lämpöä tai kylmää tehokkaasti. Suosittelemme silikonisten, puisten tai nylonisten keittiövälineiden käyttöä valurautapannun kanssa.

Puhdistus: valurautapannu on konepesun kestävä, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käsinpesua. Älä koskaan upota kuumaa pannua kylmään veteen tai laita sitä kylmän juoksevan veden alle, vaan anna pannun jäähtyä ennen pesua. Pinttyneen lian poistamiseksi kannattaa pannu täyttää lämpimällä vedellä ja tiskiaineella, ja antaa liota 10 - 15 minuuttia. Tämän jälkeen pese pannu sisä- ja ulkopuolelta tiskisienellä tai -harjalla, huuhtele ja kuivaa hyvin. Älä käytä karhunkieliä, uuninpuhdistusaineita, hankaavia pesuaineita tai muita naarmuttavia apuvälineiltä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 80 mm
Leveys: 300 mm
Syvyys / pituus: 470 mm
Paino (netto): 3,36 kg
Paino (brutto): 3,72 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 110 mm
Leveys: 330 mm
Syvyys / pituus: 520 mm