Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea
Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea
Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea
Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea
Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 7.4131
EAN: 7613329156162
Varastosaldo: Varastossa muutamia

Leikkuulauta 23 x 19 cm ruskea

Victorinoxin Handy-leikkuulauta on valmistettu astianpesukoneen kestävästä, ympäristöystävällisestä paperikomposiittimateriaalista, joka luontaisen kimmoisuutensa ("natural bounce") ansiosta on erittäin hellä veitsen terälle. Leikkuulauta kestää 175 °C:n kuumuuden, joten sitä voi käyttää myös pannunalusena. Käytännöllinen kahva helpottaa paitsi tarjoilua myös pilkottujen raaka-aineiden siirtämistä pannulle. Kahvan ripustusreiästä leikkuulauta on kätevä ripustaa roikkumaan.

Materiaali koostuu paperiarkeista, jotka prässätään yhteen tasaisen lämmön ja paineen avulla. Lopputuloksena on vankka, tasapainoinen ja kestävä materiaali. Tuotteet valmistetaan Epicureanin tehtaalla Wisconsinissa. Epicurean sai alkunsa, kun skeittiramppeja valmistanut yritys eräänä jouluna valmisti ylijäämäpaloista leikkuulautoja, jotka osoittautuivat erittäin suosituiksi. Globaali ajattelutapa ja poikkeuksellinen tuote tekivät Epicureanista täydellisen kumppanin Victorinoxille, ja vuonna 2021 Epicurean siirtyi kokonaan Victorinoxin omistukseen. Tuotteet valmistetaan edelleen Yhdysvaltojen Wisconsinissa, mutta Pohjois-Amerikan ulkopuolella ne myydään nyt Victorinox-tuotemerkin alla.

Kaikki tuotantoprosessin aikana syntyvä jäte ja ylijäämämateriaali pyritään minimoimaan, käyttämään uudelleen tai kierrättämään aina kun mahdollista. Myös lämpö otetaan talteen ja käytetään varastotilojen lämmittämiseen talvella. Materiaalilla on mm. GREENGUARD- ja FSC® -sertifikaatit.

- Leikkuulaudan mitat: 229 x 190 x 4,8 mm
- Materiaali: konepesun kestävä paperikomposiitti
- Tuotesarja: Handy
- Valmistettu Yhdysvalloissa

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 5 mm
Leveys: 190 mm
Syvyys / pituus: 330 mm
Paino (netto): 0,27 kg
Paino (brutto): 0,27 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 5 mm
Leveys: 190 mm
Syvyys / pituus: 330 mm