Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 1716524E
EAN: 5038581137025
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

CBC lahjasetti 3 kynttilää koko S

Aromaterapiasta inspiraationsa saaneet Chesapeake Bay -tuoksukynttilät sisältävät laadukkaita eteerisiä öljyjä, ja tuotesarjan jokainen tuoksu on rakennettu korostamaan tiettyä tunnetilaa.
Soijavahaseoksesta valmistetut kynttilät on valettu tyylikkään yksinkertaisiin huurrelasisiin astioihin, joiden miellyttävät värit näyttäytyvät erityisen kauniina kynttilöitä poltettaessa. Jokainen erityinen tuoksuseos koostuu alkutuoksusta, sydäntuoksusta ja pohjatuoksusta. Chesapeake Bay -tuoksukynttilöissä käytetty vahaseos näyttää kermaisen pehmeältä ja sulaa kauniisti, ja kynttilät tuoksuvat tasaisesti alusta loppuun. Luonnollisen puun sävyinen kansi täydentää kynttilöiden viehättävää ulkonäköä.
Chesapeake Bay Candle -tuoksukynttilät auttavat luomaan tasapainoa ja hyvinvointia jokaiseen päivään.

Tyylikkäässä lahjasetissä on kolme 96 g tuoksukynttilää: Balance + Harmony (Vesililja + Päärynä), Joy + Laughter (Karpalo + Daalia) ja Peace + Tranquility (Kashmir + Jasmiini). Lahjasetti on pakattu muovittomaan, FSC-sertifioituun lahjapakkaukseen. Ihastuttava tuoksukokemus itselle tai ystävälle.

Paloaika 3 x 28 tuntia

Balance + Harmony (Vesililja + Päärynä) - ALKUTUOKSU omena, päärynä, bergamotti, appelsiininkuori, trooppiset hedelmät SYDÄNTUOKSU jasmiini, ruusu, orvokki, kookos, syklaami, vesililja POHJATUOKSU puhdas myski, ruusupuu, vihreät lehdet, santelipuu, anis
Eteeriset öljyt: sitruuna

Joy + Laughter (Karpalo + Daalia) - ALKUTUOKSU mustaherukka, punainen viinirypäle, luumunektari, karpalo SYDÄNTUOKSU ruusu, pioni, daalia, roseepippuri, punaviini POHJATUOKSU seetripuu, mahonki, mausteet
Eteeriset öljyt: appelsiininkuori, sitruuna, seetripuu

Peace + Tranquility (Kashmir + Jasmiini) - ALKUTUOKSU sitrus, kielo, bergamotti SYDÄNTUOKSU jasmiini, puuvillankukka, ruusu, ylang ylang POHJATUOKSU kashmir, puu, myski, santelipuu
Eteeriset öljyt: sitruuna, seetripuu

LOVE YOUR CANDLE - käyttövinkkejä!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Leikkaa sydän ennen jokaista polttokertaa - optimaalinen sydänlangan pituus mainitaan kunkin kynttilän pohjassa.
o Sammuta kynttilä sammutinta/tukahdutinta käyttäen, näin kynttilä ei jää savuttamaan.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastian pohjalla on noin 1 cm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Halkaisija: 215 mm
Paino (netto): 0,87 kg
Paino (brutto): 0,87 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 92 mm
Leveys: 215 mm
Syvyys / pituus: 73 mm