Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
CBC Stillness & Purity kynttilä S
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: PT40893E
EAN: 5038581114255
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

CBC Stillness & Purity kynttilä S

Aromaterapiasta inspiraationsa saaneet Chesapeake Bay -tuoksukynttilät sisältävät laadukkaita eteerisiä öljyjä, ja tuotesarjan jokainen tuoksu on rakennettu korostamaan tiettyä tunnetilaa.

Soijavahaseoksesta valmistetut kynttilät on valettu tyylikkään yksinkertaisiin huurrelasisiin astioihin, joiden miellyttävät värit näyttäytyvät erityisen kauniina kynttilöitä poltettaessa. Jokainen erityinen tuoksuseos koostuu alkutuoksusta, sydäntuoksusta ja pohjatuoksusta. Chesapeake Bay -tuoksukynttilöissä käytetty vahaseos näyttää kermaisen pehmeältä ja sulaa kauniisti, ja kynttilät tuoksuvat tasaisesti alusta loppuun. Luonnollisen puun sävyinen kansi täydentää kynttilöiden viehättävää ulkonäköä.

Chesapeake Bay Candle -tuoksukynttilät auttavat luomaan tasapainoa ja hyvinvointia jokaiseen päivään.

Paloaika 28 h

Stillness + Purity (Ruusuvesi) - ALKUTUOKSU bergamotti, kielo, pioni SYDÄNTUOKSU mausteneilikanlehti, kurjenpolvi, ruusu POHJATUOKSU oud, myski, jasmiini, meripihka
Eteeriset öljyt: mausteneilikanlehti, kamomilla, appelsiini, laventeli, eukalyptus

LOVE YOUR CANDLE - käyttövinkkejä!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Leikkaa sydän ennen jokaista polttokertaa - optimaalinen sydänlangan pituus mainitaan kunkin kynttilän pohjassa.
o Sammuta kynttilä sammutinta/tukahdutinta käyttäen, näin kynttilä ei jää savuttamaan.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastian pohjalla on noin 1 cm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,096 kg
Paino (brutto): 0,255 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 83 mm
Leveys: 64 mm
Syvyys / pituus: 64 mm
Jakelupakkaus
Korkeus: 95 mm
Leveys: 205 mm
Syvyys / pituus: 140 mm
Paino (brutto): 1,65 kg