Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Silikoninen sushimatto makisu
Silikoninen sushimatto makisu
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 3400400
EAN: 8420460198970
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Silikoninen sushimatto makisu

Silikoninen sushimatto on kestävämpi ja hygieenisempi kuin bambuinen edeltäjänsä. Käytön jälkeen voit laittaa sushimaton tiskikoneeseen, ja se on taas puhdas seuraavaa käyttökertaa varten. 100 % platinasilikonia. Maton koko: 24x20,7 cm.

Lékué tunnetaan laadukkaista silikonituotteista, jotka valmistetaan parhaasta 100 % platinasilikonista. Platinasilikoni on kestävää, sillä se sietää äärimmäisiä lämpötilan muutoksia pakastimesta kuumaan uuniin vahingoittumatta - käyttökerrasta toiseen. Kun tuote kestää, se on myös ekologinen.

Silikoni ei ole öljypohjainen materiaali kuten muovi, vaan piihappipolymeeri. Erilaisia piiyhdisteitä löytyy käytännöllisesti katsoen kaikkialta: luonnonkivistä, hiekasta ja savesta. Platinasilikoni ei ole myrkyllinen elämälle meressä eikä maalla. Elintarvikekäyttöön erinomaisesti soveltuva platinasilikoni ei reagoi ruokien tai juomien kanssa, eikä siitä haihdu tai liukene terveydelle haitallisia aineita. Platinasilikoni on myös hajuton ja bakteereja hylkivä materiaali - siitä valmistetaankin mm. vauvojen tutteja ja sairaaloissa käytettäviä kanyyleja.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 200 mm
Leveys: 240 mm
Syvyys / pituus: 2 mm
Paino (netto): 0,1 kg
Paino (brutto): 0,105 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 240 mm
Leveys: 30 mm
Syvyys / pituus: 30 mm