Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
Pulltap's standard musta
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 115402514
EAN:
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Pulltap's standard musta

Pulltap'sin klassikkomalli: musta teräskahva, kaksivaiheinen niklattu nostotuki, vahva teflonoitu spiraali ja sahateräinen kapseliveitsi. Nostotuen yläosassa kruunukorkin avaaja.Yksittäistuote pakkaamaton, 10 kpl:n tukkuerä kartonkirasiassa.

Kun spiraali on kierretty korkkiin, käännetään nostotuen 1-kynnys, tuen keskiosassa, pullon suulle ja vivutaan korkkia ylös: se nousee puoliksi ylös. Sitten käytetään nostotuen 2-kynnystä ja vivutaan korkki kokonaan ylös. Tällä tavoin spiraalin nostovoima ohjautuu koko ajan suoraan ylös ja korkki nousee pullosta suoraan, ehjänä ja kevyesti. (Tavallisten avaajien 1-vaiheinen tuki ohjaa nostovoiman hieman vinoon, jolloin hauras tai tiukka korkki voi murtua eikä aina edes avaudu.)

Pulltap'sin spiraali, korkkiruuvin ydin, on huippuluokkaa: teflonoitu, erikoisteräksinen, notkumaton, viisikierteinen spiraali. Se kiertyy korkkiin kevyesti ja suoraan eikä riko korkkia kuten poramaiset ruuvit. Ergonomista Pulltap'sia on mukava käsitellä ja kun kahvassa on myös kapselileikkuri ja kruunukorkin avaaja, saa parempaa kokonaisuutta etsiä. - Yli 20 vuotta sitten Pulltap'sin patentoitu avaaja aiheuttikin pienen vallankumouksen alalla: Pulltap's nousi nopeasti ammattilaisten suosikiksi. Myös Suomessa suurin osa tarjoilijoista käyttää Pulltap's-avaajia.

Tähän bulkkipakattuun tuotteeseen on erillisestä toivomuksesta saatavilla liikelahjakäyttöön tarkoitettu pahvipakkaus, jossa tuote voidaan ojentaa tyylikkäästi ja jossa on kuvalliset käyttöohjeet.

Lisätiedot

Takuu: 2 v
Takuun lisäselvitys: Rajoitettu takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, ei normaalia kulumista.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,07 kg

Tukimateriaalit