Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
PWC ClickCut  chrome -avaaja
PWC ClickCut  chrome -avaaja
PWC ClickCut  chrome -avaaja
PWC ClickCut  chrome -avaaja
PWC ClickCut  chrome -avaaja
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 109-120
EAN: 8435179491205
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

PWC ClickCut chrome -avaaja

Kromattu teräksinen avaaja, jossa kaksivaiheinen nostotuki kiilloitettua terästä, vahva teflonoitu spiraali ja sahateräinen kapseliveitsi. Nostotuen yläosassa kruunukorkin avaaja. Lahjapakkaus.

Kuten Pulltexin suosituissa Pulltap's -avaajissa, myös ClickCutissa on kaksivaiheinen nostotuki. ClickCutin tuki ei ole nivelletty, vaan sen keskellä on jousitettu kynnys. Kun spiraali on kierretty korkkiin ja nostotuki käännetään pullon suulle, kämmen painaa jousitetun kynnyksen automaattisesti pullon suulle. Seuraavaksi vivutaan korkkia ylöspäin, jolloin se nousee puoliksi ylös. Sitten käytetään nostotuen kärjen kynnystä ja vivutaan korkki kokonaan ylös. Tällä tavoin spiraalin nostovoima ohjautuu aluksi suoraan ylös ja korkki nousee pullosta suoraan, ehjänä ja kevyesti. (Tavallisten avaajien 1-vaiheinen tuki ohjaa nostovoiman hieman vinoon, jolloin hauras tai tiukka korkki voi murtua eikä aina edes avaudu.)

ClickCutin spiraali, korkkiruuvin ydin, on huippuluokkaa: teflonoitu, erikoisteräksinen, notkumaton, viisikierteinen spiraali. Se kiertyy korkkiin kevyesti ja suoraan eikä riko korkkia kuten poramaiset ruuvit. Käteen sopiva ClickCut on todella nopea ja tehokas. Suuressa viinipullonavaajatestissä Pariisissa vuonna 2004 ammattilaiset valitsivat ClickCutin (aiempi nimitys Pullparrot) parhaaksi tarjoilijan avaajaksi.

Lisätiedot

Takuu: 2 v
Takuun lisäselvitys: Rajoitettu takuu kattaa materiaali- ja valmistusvirheet, ei normaalia kulumista.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 15 mm
Leveys: 13 mm
Paino (netto): 0,078 kg
Paino (brutto): 0,1 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 190 mm
Leveys: 63 mm
Syvyys / pituus: 20 mm