Toimituskulut 0 € yli 25 euron tilauksiin.
uutuus
Paistiveitsisetti 2 osaa musta
Paistiveitsisetti 2 osaa musta
Paistiveitsisetti 2 osaa musta
Paistiveitsisetti 2 osaa musta
Paistiveitsisetti 2 osaa musta
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.9093.21G
EAN: 7611160092557
Varastosaldo: Ei varastossa, selvitämme saatavuuden pyydettäessä

Paistiveitsisetti 2 osaa musta

Kaksiosainen paistisetti on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon, joten se on ilo antaa lahjaksi esimerkiksi valmistuneelle, tasavuosia täyttävälle tai hääparille. Setti sisältää kokkiveitsen ja paistihaarukan, joiden avulla esimerkiksi kinkun tai kalkkunan leikkaaminen onnistuu tarkasti ja turvallisesti.

Paistin leikkaamisen ohella kokkiveitsi sopii moneen muuhunkin, esimerkiksi vihannesten paloitteluun. Terän pituus (22 cm) riittää kookkaampienkin raaka-aineiden käsittelyyn, joten veitsi on erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Kaksipiikkinen paistihaarukka on verraton apuväline lihaa leikatessa, ja se sopii hyvin myös valmiiden paistisiivujen tarjoiluun.

Sulavalinjaiset, ergonomiset kahvat tuntuvat mukavilta kädessä ja tekevät tuotteista miellyttäviä käyttää joka päivä. Swiss Modern -veitsisarja on täydellinen valinta kotikokille, joka edellyttää välineiltään huippulaatua mutta arvostaa myös eleganttia ulkonäköä.

Setin osat kestävät astianpesukoneen, mutta suosittelemme käsinpesua. Kokkiveitsi ja paistihaarukka tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsitukkia tai -magneettia.

- Terien pituudet: kokkiveitsi 22 cm, paistihaarukka 15 cm
- Materiaali: PPC, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Modern

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,18 kg
Paino (brutto): 0,466 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 415 mm
Leveys: 163 mm
Syvyys: 24 mm