Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
Santoku 17 cm musta
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.9053.17KB
EAN: 7611160092472
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Santoku 17 cm musta

Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline. Santoku on japanilaistyylinen kokkiveitsi, jolle on ominaista leveä terä ja vain hieman kaareutuva leikkuusärmä. Hamarapuolen kärkiosa puolestaan kaartuu jyrkästi alaspäin. Santoku on monikäyttöisyydessään vailla vertaa ja siten erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Esimerkiksi raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu santokulla joutuisasti. Ovaalihionta vähentää kitkaa ja saa raaka-aineet irtoamaan terästä helpommin.

Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.

Sulavalinjainen, ergonominen kahva on mukava kädessä ja tekee veitsestä miellyttävän käyttää joka päivä. Swiss Modern -veitsisarja on täydellinen valinta kotikokille, joka edellyttää välineiltään huippulaatua mutta arvostaa myös eleganttia ulkonäköä.

Veitsi kestää astianpesukoneen, mutta suosittelemme käsinpesua. Veitsi tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsitukkia tai -magneettia.

- Terän pituus: 17 cm
- Materiaali: PPC, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Modern

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 17 mm
Leveys: 50 mm
Syvyys / pituus: 305 mm
Paino (netto): 0,106 kg
Paino (brutto): 0,128 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 375 mm
Leveys: 75 mm
Syvyys / pituus: 17 mm