Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Wok 28 cm IC Nordic
Wok 28 cm IC Nordic
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: BGIC-1055
EAN: 6941349527053
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Wok 28 cm IC Nordic

Nordic Wok yhdistää pohjoismaisen muotoilun itämaiseen ruoanlaittoon. Alumiinista valmistettu runko johtaa lämmön nopeasti ja tasaisesti mahdollistaen rapsakat wok-vihannekset tai kauniisti ruskistetut lihasuikaleet. Wokin paistopinta on pinnoitettu käyttöä helpottavalla ja kestävällä titaanivahvisteisella tarttumattomalla pinnoitteella, ja se toimii kaikilla liesityypeillä laidasta laitaan ulottuvan täysinduktiopohjansa ansiosta. Myös wokin ulkopuoli on pinnoitettu, minkä ansiosta se on helppo pitää puhtaana ja edustavana myös kattauksessa. Tällä wokilla saat parhaat puolet esiin niin skandinaavisesta muotoilusta kuin aasialaisesta keittiökulttuuristakin!

Lisätiedot

Hoito-ohje: Pese ennen käyttöä ja jokaisen käyttökerran jälkeen astianpesuaineella sekä lämpimällä vedellä. Astianpesukoneessa peseminen ja naarmuttavien työvälineiden käyttäminen lyhentää pinnoitteen käyttöikää.
Takuu: 10 v
Takuun lisäselvitys: Takuu koskee materiaali- ja valmistusvirheitä, ei kulumista normaalissa käytössä tai virheellisestä käytöstä johtuvaa huonontumista.
Materiaali: Taottu alumiinirunko.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 120 mm
Leveys: 285 mm
Syvyys / pituus: 495 mm
Paino (netto): 1,05 kg
Paino (brutto): 1,08 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 120 mm
Leveys: 285 mm
Syvyys / pituus: 495 mm
Jakelupakkaus
Korkeus: 245 mm
Leveys: 305 mm
Syvyys / pituus: 495 mm
Paino (brutto): 5,5 kg