Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot
Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot
Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot
Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot
Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 6.9096.22G
EAN: 7611160092564
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Veitsisetti 2 osaa Olive/Apricot

Kaksiosainen veitsisetti on pakattu tyylikkääseen lahjalaatikkoon, joten se on ilo antaa lahjaksi esimerkiksi valmistuneelle, tasavuosia täyttävälle tai hääparille. Setti sisältää leipäveitsen ja santokun.

Leipäveitsen sahalaitainen terä (22 cm) läpäisee kovakuorisenkin leivän vaivattomasti. Pyöreän kärjen ansiosta se sopii erinomaisesti myös leivonnaisille, esimerkiksi kakkupohjan halkaisuun. Lisäksi leipäveistä kannattaa kokeilla isojen kovakuoristen vihannesten, kuten artisokkien käsittelyyn. Santoku (17 cm) on japanilaistyylinen kokkiveitsi, jolle on ominaista leveä terä ja vain hieman kaareutuva leikkuusärmä. Hamarapuolen kärkiosa puolestaan kaartuu jyrkästi alaspäin. Santoku on monikäyttöisyydessään vailla vertaa ja siten erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Esimerkiksi raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu santokulla joutuisasti. Ovaalihionta vähentää kitkaa ja saa raaka-aineet irtoamaan terästä helpommin.

Veitsien terät on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitset on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräviksi. Veitset ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitävät teränsä pitkään.

Sulavalinjaiset, ergonomiset kahvat tuntuvat mukavilta kädessä ja tekevät veitsistä miellyttäviä käyttää joka päivä. Swiss Modern -veitsisarja on täydellinen valinta kotikokille, joka edellyttää välineiltään huippulaatua mutta arvostaa myös eleganttia ulkonäköä.

Veitset kestävät astianpesukoneen, mutta suosittelemme käsinpesua. Veitset tulee kuivata astiapyyhkeeseen heti pesun jälkeen. Säilytykseen suosittelemme veitsitukkia tai -magneettia.

- Terien pituudet: leipäveitsi 22 cm, santoku 17 cm
- Materiaali: PPC, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Swiss Modern

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,209 kg
Paino (brutto): 0,497 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 415 mm
Leveys: 163 mm
Syvyys / pituus: 24 mm