Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
Space Pen, silver, backpacker
Space Pen, silver, backpacker
Space Pen, silver, backpacker
Space Pen, silver, backpacker
Space Pen, silver, backpacker
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: FISH-SBP
EAN: 0747609950403
Varastosaldo: Tuotetta on varastossa

Space Pen, silver, backpacker

Sen salaisuus on suljettu ja paineistettu mustesäiliö.

Kirjoittaa veden alla, ylösalaisin, missä tahansa kulmassa, äärimmäisissä lämpötiloissa (-35° C - 121° C), rasvan yli, 3 kertaa pitempään kuin keskivertokynä. Fisher Space Pen® on valmistettu USA:ssa tiukkoja ympäristönormeja kunnioittaen. Valmistaja takaa kynän toiminnan kaikissa olosuhteissa.

Kun astronautit alkoivat tutkia avaruutta, Paul Fisher ymmärsi, että ei ole olemassa kynää, joka voisi toimia avaruuden tyhjiössä ja äärilämpötiloissa.

Lukemattomat kokeilut ja maalaisjärkinen ratkaisuhakuisuus johti paineistetun Fisher Space Pen® mustesäiliön keksimiseen ja vuonna 1967 NASA otti kynän astronauttien käyttöön - 18 kuukauden ankaran testijakson päätteeksi.

Fisher Space Peniä® käytetään yhä miehitetyillä avaruuslennoilla ja valmistaja takaa, että kynä toimii moitteetta kaikissa olosuhteissa niin avaruudessa kuin Maassakin.

Fisher Space Pen® edustaa äärimmäistä toimintavarmuutta. Jokainen Space Pen toimii -35° C - 121° C lämpötiloissa, veden alla, painottomassa tilassa ja missä tahansa kulmassa -jopa ylösalaisin! Luotettavuutensa ansiosta se on ainoa kynä, jonka tarvitset.

Fisher Space Peniä® käyttävät etsintä- ja pelastusjoukot, lainvalvojat, puolustusvoimat ja jokainen, jolle äärimmäinen luotettavuus on tärkeää.

Jokainen Fisher Space Pen® kootaan kellontarkasti, testataan käsin ja sillä on rajoittamaton elinikäinen takuu. Musteen väri: sininen.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Korkeus: 10 mm
Leveys: 10 mm
Syvyys / pituus: 120 mm
Paino (netto): 0,015 kg
Paino (brutto): 0,024 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 200 mm
Leveys: 77 mm
Syvyys / pituus: 10 mm

Tukimateriaalit