Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
YC Sparkl.Lemongr.Outdoor kynttilä
YC Sparkl.Lemongr.Outdoor kynttilä
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 1685989E
EAN: 5038581115191
Varastosaldo: Varastossa muutamia

YC Sparkl.Lemongr.Outdoor kynttilä

Yankee Candle Outdoor -sarjan kynttilät tuovat rakastetun Yankee Candle -tuoksumaailman myös ulkotiloihin. Outdoor-tuoksukynttilät luovat viihtyisää tunnelmaa pihalle tai terassille, ja ne on valettu kauniisiin, säätä kestäviin metalliastioihin. Outdoor-sarjan kynttilöissä käytettävät sydänlangat eivät sammu pienistä tuulenpuuskista, ja myös kynttilöiden vahaseos on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Kaikki Yankee Candle Outdoor -kynttilät sisältävät Citronellaöljyä, jolla on tunnetusti hyttysiä karkottava vaikutus. Muut kynttilöissä käytetyt eteeriset öljyt antavat kynttilöille kesäisen raikkaan tuoksun.

Sparkling Lemongrass - ALKUTUOKSU sitrus, sitruunaruoho, timjami SYDÄNTUOKSU kurjenpolvi, ruusu, elemi POHJATUOKSU puhdas pyykki, kukat

LOVE YOUR CANDLE - käyttövinkkejä!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Leikkaa sydän ennen jokaista polttokertaa - optimaalinen sydänlangan pituus mainitaan kunkin kynttilän pohjassa.
o Sammuta kynttilä sammutinta/tukahdutinta käyttäen, näin kynttilä ei jää savuttamaan.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastianpohjalla on noin 1 cm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,283 kg
Paino (brutto): 0,45 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 70 mm
Leveys: 115 mm
Syvyys / pituus: 115 mm