Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
YC Ocean Air kynttilä multi
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 1630086E
EAN: 5038581143378
Varastosaldo: Varastossa muutamia

YC Ocean Air kynttilä multi

Yankee Candle -tuoksukynttilät luovat tunnelmaa elämän erityisiin hetkiin. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut kynttilät sisältävät taitavasti valikoituja ja sekoitettuja tuoksuja, jotka tuovat mieleen muistoja tai auttavat luomaan uusia ikimuistoisia hetkiä. Jokainen erityinen tuoksuseos koostuu alkutuoksusta, sydäntuoksusta ja pohjatuoksusta. Yankee Candle -kynttilöissä käytetty soijavahaseos näyttää kermaisen pehmeältä ja sulaa kauniisti, ja kynttilät tuoksuvat tasaisesti alusta loppuun.
Tyylikkääseen lasipurkkiin valetussa kynttilässä on viisi sydänlankaa, joten vaha sulaa astiassa kauniisti ja liekit tuovat tilaan rauhallista tunnelmaa. Lasipurkin etiketit ovat helposti irrotettavia, joten kynttilä sopii hyvin myös minimalistiseen sisustustyyliin.

Paloaika 16-28 tuntia, koko 13 x 6,3 cm, paino 340 g

Ocean Air - pellava, bergamotti, sitruuna SYDÄNTUOKSU puuvillankukka, kielo, valkoinen lilja, tuore apila POHJATUOKSU raikas myski, kuulas vanilja, seetripuu

LOVE YOUR CANDLE - käyttövinkkejä!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Leikkaa sydän ennen jokaista polttokertaa - optimaalinen sydänlangan pituus mainitaan kunkin kynttilän pohjassa.
o Sammuta kynttilä sammutinta/tukahdutinta käyttäen, näin kynttilä ei jää savuttamaan.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastianpohjalla on noin 1 cm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,34 kg
Paino (brutto): 1 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 63 mm
Leveys: 130 mm
Syvyys / pituus: 130 mm