Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
WW Floral 3 minikynttilää lahjap.
WW Floral 3 minikynttilää lahjap.
WW Floral 3 minikynttilää lahjap.
WW Floral 3 minikynttilää lahjap.
WW Floral 3 minikynttilää lahjap.
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 1727429E
EAN: 5038581150147
Varastosaldo: Varastossa muutamia

WW Floral 3 minikynttilää lahjap.

WoodWick-tuoksukynttilöissä yhdistyvät elegantit tuoksut, pehmeän rahiseva palavan puun ääni, sekä tyylikkäät lasiset astiat. Luonnollisen puun sävyinen kansi korostaa kynttilöiden ylellistä vaikutelmaa.
WoodWick-kynttilöissä on nimensä mukaisesti puiset sydämet. Patentoitujen sydämien ansiosta kynttilät luovat ainutlaatuisen multisensorisen (tuoksu, ääni, elävä liekki) tunnelman. WoodWick-kynttilät valmistetaan soijavahaseoksesta, joka sulaa tasaisesti ja toistaa värejä kauniisti. Laadukkaat raaka-aineet tuottavat erittäin täyteläisen ja tasaisen tuoksukokemuksen. Kynttilä vapauttaa tuoksua poltettaessa tasaisesti, alusta loppuun.
WoodWick-sarjan kynttilöiden tuoksut pohjaavat lämpimän klassisiin tuoksuperheisiin, kuten puunomaisiin ja meripihkaisiin tuoksuihin, joskus myös myskiin. Tämän vuoksi kaikki sarjan tuotteet - myös kesäkauden tuoksut - tuoksuvat pehmeiltä, täyteläisiltä ja hienostuneilta. WoodWick-kynttilöiden tuoksut ovat tarkasti harkittuja, vivahteikkaita sekoituksia, joita inspiroivat mm. parfyymimaailman tuoksutrendit.
Sarjan kynttilöissä käytetään kahta erilaista patentoitua puista sydäntä: pystymallisten tiimalasin muotoisten kynttilöiden sydän on PluswickTM ja matalan ellipsin muotoisen kynttilän keskellä sijaitsee kookas HearthwickTM.

Kauniiseen lahjapakkaukseen pakattu setti sisältää Evening Onyx, Solar Ylang ja Coastal Sunset minikynttilät.

Evening Onyx - Mystisen kiehtova tuoksuseos jasmiininlehteä, mustaa orkideaa ja santelipuuta. ALKUTUOKSU viileä ilma, greippi, kuulas nektariini SYDÄNTUOKSU iiris, valkoinen kurjenpolvi, heliotrooppi POHJATUOKSU patsuli, raikas myski, olibaani

Solar Ylang - ALKUTUOKSU vesi, meri, kardemumma, heliotrooppi, bergamotti SYDÄNTUOKSU jasmiini, valkoinen kukka, tuberosa, ylang, labdanum POHJATUOKSU bentsoehartsi, tonkapapu, santelipuu, myski

Coastal Sunset - Trooppisella rannalla tuoksuvat auringon hyväilemät kukat, kermainen kookos ja suolainen meri-ilma. ALKUTUOKSU raikas kookos, omena, sitrus, sitruuna, mandariini SYDÄNTUOKSU sokeroidut marjat, jasmiini, ruusu, lilja, heliotrooppi, vaniljaorkidea POHJATUOKSU seetripuu, tonka, vaniljasokeri, myski

CANDLE CARE TIPS!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille. Polton aikana liekin koko vaihtelee, välillä kenties lähes sammuen - tämä on normaalia. Liekin koko palautuu vähitellen.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Tiimalasin muotoisten kynttilöiden sydän on hyvä lyhentää 6 mm mittaan ennen jokaista polttokertaa. Sammuta liekki ja odota, kunnes vaha on täysin viilennyt. Lyhennä sydän varovasti reunoista murtamalla noin 6 mm mittaan. Käytä tarvittaessa apuna talouspaperia. Puhdista kaikki sydämen palaset ja muut roskat kynttilästä ennen sytyttämistä.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastian pohjalla on noin 6 mm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 1,27 kg
Paino (brutto): 1,27 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 105 mm
Leveys: 260 mm
Syvyys / pituus: 110 mm