Toimituskulut 0 € yli 50 euron tilauksiin.
YC Lemon Lavender kynttilä S
YC Lemon Lavender kynttilä S
YC Lemon Lavender kynttilä S
YC Lemon Lavender kynttilä S
YC Lemon Lavender kynttilä S
(Sis. alv. %)
Tuotekoodi: 1744758E
EAN: 5038581155487
Varastosaldo: Varastossa muutamia

YC Lemon Lavender kynttilä S

Yankee Candle -tuoksukynttilät luovat tunnelmaa elämän erityisiin hetkiin. Laadukkaista raaka-aineista valmistetut kynttilät sisältävät taitavasti valikoituja ja sekoitettuja tuoksuja, jotka tuovat mieleen muistoja tai auttavat luomaan uusia ikimuistoisia hetkiä. Jokainen erityinen tuoksuseos koostuu alkutuoksusta, sydäntuoksusta ja pohjatuoksusta. Yankee Candle -kynttilöissä käytetty soijavahaseos näyttää kermaisen pehmeältä ja sulaa kauniisti, ja kynttilät tuoksuvat tasaisesti alusta loppuun.
Tyylikkääseen lasipurkkiin valetussa kynttilässä on yksi sydänlanka. Vaha sulaa astiassa kauniisti ja liekit tuovat tilaan rauhallista tunnelmaa. Lasipurkin etiketit ovat helposti irrotettavia, joten kynttilä sopii hyvin myös minimalistiseen sisustustyyliin.

Paloaika 20-30 tuntia, koko 8 x 7,2 cm, paino 122 g

Lemon Lavender - ALKUTUOKSU mandariini, sitruuna, laventeli SYDÄNTUOKSU hedelmät, appelsiini, petitgrain, eukalyptus POHJATUOKSU vanilja, häivähdys mausteita

LOVE YOUR CANDLE - käyttövinkkejä!!!
o Kynttilä palaa kauneimmin ja vahaa sulaa parhaiten, jos poltat kynttilää yhtäjaksoisesti noin 3-4 tuntia. Varmista, että vaha on sulanut koko pinnan mitalta ennen kuin sammutat kynttilän - tähän saattaa mennä noin 30-60 minuuttia. Vahan sulaminen koko pinnan mitalta, eli astian reunasta reunaan, estää vahan "tunneloitumista", eli pinttymistä sulamatta astian reunoille.
o Älä jätä kynttilää palamaan valvomatta! Älä aseta palavaa kynttilää vetoisaan tilaan. Polta kynttilää vain tasaisella, kuumuutta kestävällä alustalla. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta, sekä palonarkojen ja lämmönlähteiden läheltä.
o Älä koskaan käsittele tai siirrä kynttilää, kun se palaa tai kun vaha on edelleen kuumaa polttamisen jäljiltä. Käsittele kynttilää vasta silloin, kun liekki on sammunut ja vaha täysin viilennyt.
o Muista lyhentää sydän! Leikkaa sydän ennen jokaista polttokertaa - optimaalinen sydänlangan pituus mainitaan kunkin kynttilän pohjassa.
o Sammuta kynttilä sammutinta/tukahdutinta käyttäen, näin kynttilä ei jää savuttamaan.
o Sano hyvästit ajoissa… Kun kynttiläastianpohjalla on noin 1 cm vahaa jäljellä, on aika sammuttaa kynttilä. Kierrätä astia lasinkeräyksessä.

Mittatiedot

Yksittäinen tuote
Paino (netto): 0,122 kg
Paino (brutto): 0,35 kg
Myyntipakkaus
Korkeus: 7,2 mm
Leveys: 80 mm
Syvyys / pituus: 80 mm